KLASSISK TAPAS BUFFET

FREDAG BUFFET

Varde Restaurant er klar for sin innbydende og spennende tapas buffet.

Den første tapasbuffeten for det kommende året 2024 vil være den 2. februar.

Klassisk Tapasbuffet er satt sammen av vår kjøkkensjef sine favoritter og ikke minst det du ønsker å finne av spennende smaker. Du skal finn kalde retter som tortilla de patatas, brushetta, tomatsalat med ferskost og basillikum og varme retter som sticky chicken wings, potet bravas.

Kanskje dette er noe for deg og dine kollegaer som avsluttning på en lang uke – eller den perfekte måten å starte helgen på?

Bli med våre mange fornøyde gjester som har gledet seg over våre deilige tapasretter. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for en annen fantastisk Fredag tapasbuffet.

Pris er 495,-kr per person, drikke er ikke inkludert.

Ser deg snart!

  • Fredag 05. april

    Fra kl. 17

Tapas meny, restaurant Varde på Havila Hotel Ivar Aasen. Kaldmat  Spansk potetsalat  Bakt søtpotet med fetakrem  Tomatsalat med ferskost og basilikum  Caprese  Sylta sopp  Marinert oliven  Ostefat  Assosiert utvalg spekemat  Tortilla de patatas  Bruschetta  Tortilla wraps  Dadler i bacon  Aioli  Saltbakte nøtter  Focaccia  Varmmat  Sticky chicken wings  Potet bravas  Asiatisk pork belly  Sausage in berries and peppers  Gambas al pil pil  Sopp fylt med kremost og corizho  Spanske kjøttboller
 

Lignende aktiviteter

Asiatisk buffet, fredag tapas buffet. 08.mars Havila Hotel Ivar Aasen og Restaurant Varde. Sushi rolls, and noodles tallerken.
Trudi Henrydotter Eikrem og klippfisk. Foredrag og middag. 14 mars. 445 kr. på Havila Hotel Ivar Aasen og Restaurant Varde. Bordreservasjion på +47 700 45 100
ROY FIKSER BIFFEN. foredrag og middag på Havila Hotel Ivar Aasen og Restaurant Varde. I skorfe bilder of buffet av storfekjøtt . Bodreservasjon på +4770045100
Hotell Ivar Aasen © 2020