Om Oss

Berre 60 kilometer frå Ålesund by,
inst i Ørstafjorden finn du ei hotellperle av dei sjeldne.

Havila Hotel Ivar Aasen har eksistert sidan 1965.
I 2008 skifta hotellet namn frå Vikingfjord hotel til Hotel Ivar Aasen. Frå 2017 blei hotellet oppkjøpt av Havila Holding AS, og namngitt Havila Hotel Ivar Aasen

Hotellet i Ørsta ligg sentralt, med korte avstand til båthavna og kjøpesenter, og er omkransa av fjelltoppar og den vakre Ørstafjorden.

Vi har 72 røykfrie ulike romkategoriar med utsikt til fjorden og dei unike sunnmørsalpanane i den nordvestlandske naturen. Her kan du sjølv velge utsikt, og din overnatting kan bli ditt neste eventyr på Sunnmøre. Hos oss kan du og nyte god og lokal mat i vår restaurant, Restaurant Varde eller på våre terrasser omkransa av fjell og fjord.

Hotellet har flotte og ulike størrelser på rom til konferansefasilitetar, og tilbyr skreddersydde opplevingspakkar, både innenfor arrangement så vel som turaktivitetar.

Vi legg til rette på best mogleg vis med dei beste anbefalingane for både aktivitetar og dei finaste fjellturane på Sunnmøre.

Kontakt oss:

Telefon: 700 45 100
Epost: resepsjon.orsta@havila.no

Våre Fasilitetar

Roma på Havila Hotel Ivar Aasen er inspirerte av norsk natur,
noko som viser igjen materialbruk og dei utvalde kunstverka.

Alle rom har flatskjerm-TV, skrivebord og bad med dusj.
Nokon av roma har eigen balkong

  • Restaurant VARDE serverar frukostbuffét og A lá Carte på kvelden
  • Kurs- og konferansefasilitetar med pakkeprisar inklusive lunsj og middag
  • Bryllaup – Dåp – Konfirmasjon – Bursdag – Jubileum – Selskap

Les meir om alle våre aktivitetar og opplevelsar her

Vår historie

1965

Viking vart namnet på det nye hotellet som reiste seg på den åtte mål store eigedomen i sentrum av Ørsta.

Tone Albertsen vann namnkonkurransen med forslaget «Viking Fjord Hotell».

Hotellet opna i 1965 med Ingvald Rørnes som direktør og det første arrangementet var Ørsta Elverk som feira 50-årsjubileum, ei veke før den offisielle opninga 12. februar 1965.

Laurdag 13. februar var det aksjonærmiddag med 150 inviterte gjester. Søndag 14. februar vart det opna for publikum og totalt var det innom tusen gjester under opningshelga.

2008

Hotellet vart omdøypt til Hotell Ivar Aasen.

2017

I juli 2017 vart Hotell Ivar Aasen kjøpt opp av Havila Holding AS.

Hotell Ivar Aasen er no ein del av Havila Hotels, ein storsatsing innan reiseliv av Havila.

Ta med deg din pelskledde venn på ferie! Vi er kjæledyrvennlige og tar gjerne imot dine pelskledde familiemedlemmer slik at de kan hvile like komfortabelt som deg.

#utnonorge #utno #ørstavolda #sunnmørsalpane #fjordofinstagram #visitålesund #sunnmmøre #havilahotels #volda #havilamoments #mittørsta #fjordofnorway #hund #kjæledyrvennlige #kjæledyr
...

1 0

Feir morsdagen med en touch av sødme på Restaurant Varde!

Som en hyllest til de utrolige mødrene som gjør livet spesielt, er vi begeistret for å tilby en gratis dessert til alle mødre som spiser hos oss på morsdagen.

Inviter med deg en mor, bestemor, svigermor, bonusmor osv. på middag hos Restaurant Varde. Vår meny, utformet med kjærlighet og med de fineste lokale ingrediensene, lover en kulinarisk reise som vil glede sansene. Fra den eksklusive hjemmelagde røkte laksen med hickory og kirsebærtre til vår berømte og smakfulle gratinerte bacalao med bacon og chorizo, er hver rett en feiring av smak og tradisjon.

Vi mener, på restaurant Varde, at du bør ta verdens beste mamma i hånden og komme ned for å nyte en fantastisk middag.

Anbefales det å reservere bord.
kjøkken.orsta@havila.no
+47 700 45 100

#morsdagen #morsdagmiddag #utnonorge #utno #ørstavolda #sunnmørsalpane #fjordofinstagram #visitålesund #sunnmmøre #havilahotels #volda #havilamoments #mittørsta #fjordofnorway #middag #restaurantvarde #fredagmiddag #foodphotography #fredagsmiddagen #afterwork #foodies
...

4 2

Velkommen til kulinariske opplevelser på vårt hotellet! Nyt smakfull middag i Varde Restaurant
Hvem tar du med deg? ✨

#havilahotels #havilahotellivaraasen #havila #mittørsta #ørsta #volda #sunnmøre #sommer #lunsj #alacarte
...

8 0

To plan your tour, take a seat in our lobby.
.
.
#lobbydesign #lobby #Havilahotelgeiranger #norway #visitnorway #norwegen #noruega #bestofnorway #utno #explorenorway #visitgeiranger #havilahotels #turistforeningen #fjordsofnorway #visitnorway
...

11 0

Hotell Ivar Aasen © 2020