MESTRE KJØTTKUNSTEN

med Roy Vedlog fra Nortura proff

Skal få vi besøk av en av Sunnmøres dyktigste fagpersoner når det gjelder kjøtt.

Bli med på en uforglemmelig kveld på Restaurant Varde, hvor Roy Vedlog, vil veilede deg om hvordan du kan trekke ut de beste smakene fra kjøtt og dele sin ekspertise på optimale tilberedningsteknikker. Gjør deg klar for en kveld fylt med verdifull innsikt, og som vanlig med Roy, så blir det mange gode historier!

På Restaruant Varde, vi skal avslutte kvelden med en buffet av storfekjøtt som Roy har satt sammen i lag med vårt kjøkken team.

Begrenset til 50 personer, så book raskt for å sikre plassene dine!

Pris: 395,- kr per person, foredrag og middag. Drikke er ikke inkludert.

  • Fredag 19. april

    kl. 18:30

Asiatisk buffet, fredag tapas buffet. 08.mars Havila Hotel Ivar Aasen og Restaurant Varde. Sushi rolls, and noodles tallerken.
Trudi Henrydotter Eikrem og klippfisk. Foredrag og middag. 14 mars. 445 kr. på Havila Hotel Ivar Aasen og Restaurant Varde. Bordreservasjion på +47 700 45 100
A pic with the text: Klassisk tapas, fredag buffet,05 APRIL. Logos of Varde Restaurant and Havila Hotel Ivar aasen. Reservasjionbord på kjokken.orsta@havila.no eller +47 70045100. 495kr per person. kl17. Ein tapas tallerken.en brødskive med kremost, sylteløkselleri og spirede frø
Hotell Ivar Aasen © 2020