TRUDI OG KLIPPFISK

oppskrifter fortel ei historie

Vi gleder oss stort til å dele kvelden i lag med Trudi Henrydotter Eikrem.

Trudi er førstelektor ved Høgskulen i Volda, og har mellom anna skreve avhandling om norsk klippfiskeksport i 1800 – åra. Hun har også gitt ut boken «Klippfisk – 153 oppskrifter fortel ei historie». Her blir det mange gode historier!

Restaurant Varde serverer etter foredraget en klippfisk buffet med utgangspunkt i Trudi sine fortellinger.

Vi ser frem til en kveld med utforskning, kunnskap og gastronomisk glede.

Begrenset til 50 personer, så book raskt for å sikre plassene dine!

Pris: 445,- kr per person, foredrag og middag. Drikke er ikke inkludert.

  • Torsdag 14. mars

    kl. 18:30

Asiatisk buffet, fredag tapas buffet. 08.mars Havila Hotel Ivar Aasen og Restaurant Varde. Sushi rolls, and noodles tallerken.
A pic with the text: Klassisk tapas, fredag buffet,05 APRIL. Logos of Varde Restaurant and Havila Hotel Ivar aasen. Reservasjionbord på kjokken.orsta@havila.no eller +47 70045100. 495kr per person. kl17. Ein tapas tallerken.en brødskive med kremost, sylteløkselleri og spirede frø
ROY FIKSER BIFFEN. foredrag og middag på Havila Hotel Ivar Aasen og Restaurant Varde. I skorfe bilder of buffet av storfekjøtt . Bodreservasjon på +4770045100
Hotell Ivar Aasen © 2020